استاندارد غذاهای بسته بندی و سرد شده با زمان ماندگاری طولانی

دسته بندي : فنی و مهندسی » صنایع غذایی
بخشی از مقدمه:
غذاهای بسته بندی و سرد شده با زمان ماندگاری طولانی، در برگيرنده آن دسته از مواد غذايی است که در سرما نگهداری می شوند تا کيفيت آنها به مدت بيش از 5 روز محفوظ بماند. به طور کلی کاربرد گرما و ساير فرآيندهايی که برای نگهداری استفاده می شود, نمی تواند سترونی تجاری آنها را تضمين کند. سرد کردن   هردل   مهمی در به تاخير انداختن فساد مواد غذايی و جلوگيری از رشد عوامل بيماريزا می باشد. توليد کنندگان مواد غذايی برای تضمين ايمنی فرآورده های توليد شده در زمان ماندگاری آنها, بايد به عوامل ديگری چون کاربرد نادرست درجه حرارت توجه کنند. از اين رو, بهره گيری از هردل ها به منظور جلوگيری از رشد ميکروبی در کنار سرد کردن آن ها ضرورت می يابد.
در مراحل توليد، نگهداری، توزيع، فروش و جابجائي غذاهاي بسته بندي و سرد شده، امکان کاربرد نادرست درجه حرارت وجود دارد. چنانچه در فرآوری برای پيشگيری از رشد بالقوه ميکروبی در آن ها اقدام لازم انجام نشده باشد, ميکروارگانيزم های بيماريزا در فرآورده رشد خواهند کرد. سرد کردن به تنهايی نمی تواند خطر ميکروبی را در آن ها به کمينه برساند, چون گونه هايی خاص از ميکروارگانيزم های سرماگرا مانند: ليستريامونوسيتوژنز و کلستريديم بوتولنيم بخوبی در سرما (4 درجه سلسيوس و دماهای پايين تر از آن)، رشد می نمايند. ....

فهرست مطالب:
هدف
دامنه کاربرد
مراجع الزامی
اصطلاحات و تعاريف 
توليد اوليه
ساختمان و تاسيسات: طراحی و تسهيلات                              
کنترل عمليات
ساختمان و تاسيسات: نگهداری و بهسازی
بهداشت فردی
ترابری 
اطلاعات مربوط به محصول و آگاهی مصرف کننده 
آموزش افراد دست اندر کار مواد غذايي
دسته بندی: فنی و مهندسی » صنایع غذایی

تعداد مشاهده: 8607 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.doc

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 42

حجم فایل:180 کیلوبایت

 قیمت: 35,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • راهنمای استفاده:
    مناسب جهت استفاده دانشجویان رشته صنایع غذایی


  • محتوای فایل دانلودی:
    در قالب فایل word و قابل ویرایش