پاورپوینت بررسی کاربرد فلز روی در پزشکی و تغذیه

دسته بندي : علوم پزشکی » تغذیه
بخشی از متن:
روی در تولید و فعالیت آنزیم‌ها، همچنین در ایجاد پروتئین موثر است. کمبود روی باعث کوچک ماندن برگ‌های گیاه و کوتاه شدن فاصله میان گره‌ها می‌شود. واکنش خاک، بر قابل استفاده بودن روی برای گیاه، موثر می‌باشد. معمولاً در خاک‌های قلیایی، و در خاک‌های محتوی فسفر بیش از حد، روی غیر قابل استفاده می‌گردد. در خاک‌های شنی، به راحتی شسته شده و از زمین خارج می‌شود. برای رفع کمبود روی، سولفات روی را به خاک اضافه می‌کنند. هر چند که شرایط خاک‌ های ایران  سولفات روی شدیداً تثبیت می‌شود و بازده آن کم است و بصورت  Zn EDTA بازده بیشتری دارد.

فهرست مطالب:
مقدمه
کاربردها
کاربردها در پزشکی
منابع غذایی
نحوه مصرف
میزان مورد نیاز روزانه
جذب روی در بدن
هشدارها
شناخت محیط رشد روی
دسته بندی: علوم پزشکی » تغذیه

تعداد مشاهده: 2085 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.pptx

فرمت فایل اصلی: pptx

تعداد صفحات: 7

حجم فایل:735 کیلوبایت

 قیمت: 2,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • راهنمای استفاده:
    مناسب جهت استفاده دانشجویان رشته ژنتیک، زیست شناسی و پزشکی

  • محتوای فایل دانلودی:
    در قالب فایل پاورپوینت و قابل ویرایش