پاورپوینت بررسی علم تغذيه

دسته بندي : علوم پزشکی » تغذیه
بخشی از متن:
علم تغذيه عبارت است از رساندن مواد و مواد غذايي به بدن به مقادير متناسب و انتخاب انواع غذا به نحوي كه احتياج انسان به انواع غذا براورده شود. به عبارت ديگر تغذيه در زمينه ي چگونگي عمل عوامل مغذي و ارتباط انها با يكديگر و تناسب مقادير انها در سلامتي و بيماري بحث مي كند.
امروزه رفاه اجتماعي مردم بر اساس معيار هاي گوناگون از جمله چگونگي تغذيه ي آنها برآورده ميشود.بدي تغذيه با كاستي رشد فزوني حساسيت به بيماري و كاهش قدرت خلاقه ي جسمي همراه است. نقش اموزش تغذيه نيز در بهبود وضع تغذيه ي عمومي اهميت فراوان دارد.غذا بر تمامي اندام ها و شكل ظاهري بدن تاثير مي گذارد سلامت تمام بدن به تغذيه وابسته است.غذاي سالم به
انسان نيرو ميدهد و باعث مقاومت بدن در شرايط سخت محيطي مي شود.

فهرست مطالب:
مقدمه
مواد غذایی
کربوهیدارت
آب
ویتامین
چربی
دسته بندی: علوم پزشکی » تغذیه

تعداد مشاهده: 6572 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: ppt

تعداد صفحات: 31

حجم فایل:136 کیلوبایت

 قیمت: 35,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • راهنمای استفاده:
    مناسب جهت استفاده دانشجویان رشته تغذیه و پزشکی


  • محتوای فایل دانلودی:
    در قالب فایل پاورپوینت و قابل ویرایش