پاورپوینت فرآیند تولید شکلات

دسته بندي : فنی و مهندسی » صنایع غذایی
تعریف شکلات :
شکلات مخلوطی ازدانه های برشته ی کاکائو و ذرات فوق العاده ریز شکر  یا بدون کره کاکائو می باشد. کره کاکائو چربی است که به طور طبیعی در دانه کاکائو وجود داشته و بسته به محل رویش و درجه رسیدن دانه تا 58 درصد نیز بالغ گردد. دانه کاکائو حاوی بیش از 400 ترکیب است در میان این ترکیبات می توان از چربی کاکائو، پروتئین ، نشاسته فیبر خام کافئین و تئوبرومین (که هر دو محرک می باشند) نام برد. دانه کاکائو همچنین حاوی تیرآمین و فنیل اتیل آمین می باشد که هر دو این مواد باعث هوشیاری بیشتر می شود. طبق تعریف هیچ محصولی را نمی توان شکلات نامید مگر اینکه کره کاکائو چربی عمده موجود در آن باشد.

فهرست مطالب
کنترل کیفی شکلات
کنترل کیفیت مواد اولیه
کنترل کیفیت در طی فرآیند تولید
کنترل یا بازرسی محصول نهایی
نکاتی در مورد شکلات
ارزیابی حسی
ارزیابی شیمیایی
پدیده شکوفه زدن
ذخیره کردن شکلات
آب شدن شکلات
سرد کردن شکلات
فرایند تولید شکلات
مخلوط نمودن
تصفیه
کنچینگ
تمپرینگ
ماشین آلات و وسایل مورد نیاز جهت خط تولید شکلات
منابع
دسته بندی: فنی و مهندسی » صنایع غذایی

تعداد مشاهده: 233 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: ppt

تعداد صفحات: 16

حجم فایل:322 کیلوبایت

 قیمت: 1,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • راهنمای استفاده:
    مناسب برای دانشجویان رشته های صنایع غذایی و رشته های مرتبط

  • محتوای فایل دانلودی:
    در قالب پاورپوینت و قابل ویرایش

  • گالری تصاویر :
    پاورپوینت فرآیند تولید شکلات پاورپوینت فرآیند تولید شکلات