پاورپوینت فرایند تولید در صنایع لبنی

دسته بندي : فنی و مهندسی » صنایع غذایی
توضیحات:
ماده اولیه این صنعت شیر است که تحت فرایند فیزیکی یا بیوشیمیایی به یک محصول لبنی تبدیل می شود مانند کره، خامه، ماست، پنیر این صنعت از اواخر قرن 19 بصورت پاستوریزه کردن شیر شکل گرفت و ساختار و ترکیبات آن مشخص شد.
صنعت شیر در ایران از سال 1333 شکل گرفت و از سال 1336 کارخانه تولید شیر پاستوریزه شروع به کار کرد. شرکت پاک از سال 39 با ظرفیت تولید 3 تن در ساعت راه اندازی گردید.
رنگ شیر سفید مایل به زرد بوده و بستگی به نوع آن دارد. مصرف آنتی بیوتیک در رنگ شیر تاثیر دارد. شیر به دلیل وجود لاکتوز، دارای مزه شیرین است.


فهرست مطالب:
ترکیبات شیر
فرآوری شیر
هدف فرآوری حرارتی
پاستوریزاسیون
فرایند پیوسته پاستوریزاسیون
استریلیزاسیون
فرایند تولید پنیر
مراحل تولید پنیر
فرایند UF تولید پنیر
دسته بندی: فنی و مهندسی » صنایع غذایی

تعداد مشاهده: 3220 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: ppt

تعداد صفحات: 19

حجم فایل:778 کیلوبایت

 قیمت: 35,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • راهنمای استفاده:
    مناسب برای ارائه در سمینار های دانشجویی

  • محتوای فایل دانلودی:
    در قالب پاورپوینت و قابل ویرایش

  • گالری تصاویر :
    پاورپوینت پاورپوینت