پودمان آشپزی و سفره آرایی (پخت ماهی و گوشت)

دسته بندي : فنی و مهندسی » صنایع غذایی

فهرست

مقدمه. 1

روش پخت انواع ماهی.. 2

بهترین‌ راههای پخت ماهی.. 4

تکنیک هایی برای خوش طعم کردن گوشت... 7

منابع.. 10

 

دسته بندی: فنی و مهندسی » صنایع غذایی

تعداد مشاهده: 2557 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.docx

فرمت فایل اصلی: .docx

تعداد صفحات: 12

حجم فایل:26 کیلوبایت

 قیمت: 35,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل