دستورالعمل تعيين ضريب ته نشيني (زلني) براي گندم و آرد

دسته بندي : فنی و مهندسی » صنایع غذایی
پيشگفتار:
آئين كار جهت تعيين ضريب ته نشيني ( زلني ) براي گندم و آرد كه بوسيله كميسيون فني مربوط تهيه و تدوين شده و در يكصد و شصت و يكمين كميته ملي استاندارد كشاورزي و غذائي مورخ 74/5/14 مورد تائيد قرار گرفته , اينك باستناد بند 1 ماده 3 قانون اصلاحي قوانين و مقررات موسسه استاندارد و تحقيقات صنعتي ايران مصوب بهمن ماه 1371 بعنوان آئين كار رسمي ايران منتشر مي‏گردد.
براي حفظ همگامي و هماهنگي با پيشرفتهاي ملي و جهاني در زمينه صنايع علوم , آئين كارهاي ايران در مواقع لزوم مورد تجديدنظر قرار خواهند گرفت و هرگونه پيشنهادي كه براي اصلاح يا تكميل اين آئين كارها برسد در هنگام تجديد نظر در كميسيون فني مربوط مورد توجه خواهد شد.
بنابراين براي مراجعه به آئين كارهاي ايران بايد همواره از آخرين چاپ و تجديدنظر آنها استفاده نمود.
در تهيه و تدوين اين آئين كار سعي شده است كه ضمن توجه به شرايط موجود و نيازهاي جامعه حتي المقدور بين اين آئين كار و آئين كار كشورهاي صنعتي و پيشرفته هماهنگي ايجاد شود.
لذا با بررسي امكانات و مهارتهاي موجود و اجراي آزمايشهاي لازم اين آئين كار با استفاده از منابع معتبر بین المللی تهيه گرديده است.

فهرست مطالب:
آئين كار جهت تعيين ضريب ته نشيني (زلنی) براي گندم
هدف
دامنه كاربرد
تعريف
اصول روش
مواد لازم
وسايل لازم
نمونه برداري
روش كار
دقت آزمايش
نتيجه

دسته بندی: فنی و مهندسی » صنایع غذایی

تعداد مشاهده: 4624 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.rar

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 8

حجم فایل:68 کیلوبایت

 قیمت: 35,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • راهنمای استفاده:
    مناسب دانشجویان رشته صنایع غذایی و رشته های مرتبط

  • محتوای فایل دانلودی:
    در قالب word و قابل ویرایش