پاورپوینت نگهداری مواد غذایی بوسیله انجماد

دسته بندي : فنی و مهندسی » صنایع غذایی
مقدمه:
منجمد کردن یکی از آسان ترین و قابل قبول ترین روش های نگهداری مواد غذایی است. یخ زدن باعث کشتن میکروب ها در مواد غذایی نمی شود بلکه سبب کند شدن عمل میکرو ارگانیزم ها شده و با کند شدن تغییرات شیمیایی که بر کیفیت غذا تاثیر می گذارند از خراب شدن آنها جلوگیری می کند.

فهرست مطالب:
مقدمه
تغییرات شیمیایی در پی انجماد
ایا می توان غداهای منجمد را در جایخی یخچال نگهداری کرد
هوا زدگی
اثر انجماد بر میکروارگانیزم ها
فراورده های دامی
سرد کردن گوشت های سفید و قرمز پیش از انجماد
استفاده از سرما
رعایت چند نکته در انجماد مواد غذایی
منجمد کردن مواد غذایی
حفظ کیفیت مواد غذایی


دسته بندی: فنی و مهندسی » صنایع غذایی

تعداد مشاهده: 5826 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: ppt

تعداد صفحات: 14

حجم فایل:60 کیلوبایت

 قیمت: 35,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • راهنمای استفاده:
    مناسب جهت استفاده دانشجویان رشته صنایع غذایی و علاقه مندان


  • محتوای فایل دانلودی:
    در قالب پاورپوینت 2003 و قابل ویرایش